مدت زمان مطالعه : ۷ دقیقه
همانطور که در بخش بیماری های این وبسایت توضیح داده شد، در بسیاری از فعالیت های روزانه عضله ی پریفرمیس فعال است و می تواند تحت فشار قرار گیرد. حال اگر این فشار با انجام تمرینات مناسب و حرکات کششی تخصصی از روی عضله برداشته نشود، می تواند در طولانی مدت موجب بروز اسیب هایی چون اسپاسم و یا ضعف عضله ی پریفرمیس گردد که این امر منجر به تحت فشار قرار گرفتن عصب سیاتیک خواهد شد. به دنبال تحت فشار قرارگیری عصب سیاتیک علائمی همچون احساس درد در قسمت تحتانی کمر، درد های ناحیه باسن، احساس درد و بی حسی در مسیر عصب سیاتیک شامل ناحیه پشت ران، پشت ساق و حتی کف پا نیز بروز میکند. در این مطلب قصد داریم با ارائه ی چند تمرین ساده ی کششی، بصورت تخصصی عضله ی پریفرمیس را تحت کشش قرار دهیم و از وقوع اسپاسم در ان جلوگیری کنیم. همچنین در صورت بروز درد و اسپاسم در ناحیه پریفرمیس نیز شما می توانید با اجرای تمرینات مذکور به رفع درد و اسپاسم ناحیه کمک کنید.
۱.تمرین شماره یک:
۲.تمرین شماره دو
۳.تمرین شماره ی سه
۴.تمرین شماره چهار
۵.تمرین شماره ی پنج
۶.تمرین شماره ی شش
۷.تمرین شماره ی هفت
۸.تمرین شماره ی هشت
۹.تمرین شماره ی نه
در صورت بروز درد و اسپاسم در ناحیه پریفرمیس و تشخیص سندرم پریفرمیس، تمرینات فوق باید روزانه حداقل بین ۳ تا ۵ بار انجام شوند. اما در صورتی که برای جلوگیری از وقوع اسپاسم های عضله ی پریفرمیس تمرینات را انجام میدهید، انجام یک یا دو وعده از تمرینات بخصوص در ابتدا و انتهای روز کاری بسیار مفید خواهد بود.
همچنین بخاطر داشته باشید که انجام تمامی تمرینات کششی قطعا با اندکی درد و یا آزردگی همرا خواهد بود، اما در صورت بروز علایمی چون درد و بی حسی شدید در ناحیه پا و یا احساس فشار در سایر مفاصل اندام های تحتانی حتما با فیزیوتراپیست خود مشورت کنید.